Beberapa teman -yang bukan fashion blogger- sempat bertanya padaku, apa fashion blogger juga mengenakan pakaian yang unik-unik gitu sehari-hari? Hmm.. to be honest aku bingung gimana harus ngejawab yang satu ini. Fashion bloggers di Indonesia nggak tampil dengan style yang seragam. Mereka memiliki gaya dan keunikan sendiri-sendiri, which are stunning in my eyes. Aku sendiri lebih menyukai sesuatu yang simpel dan casual dengan sentuhan preppy atau quirky yang membuatnya tidak terlalu biasa. Jadi kalau ada pertanyaan bagaimana dandananmu ke kantor, ya, aku akan menjawabnya kurang lebih. Bedanya jarang aku mengenakan tabrak pattern ke kantor. Lebih sering mengenakan sesuatu yang basic atau sedikit pattern. Misalnya plaid dengan jeans.


Dan untuk anak kantoran yang pengen kelihatan tetep oke, aku punya suguhan shop direktori. ZALORA. Toko online ini merupakan pusat belanja fashion online terbesar di Indonesia yang dapat menjawab kebutuhan fashion pria dan wanita, dengan brand-brand terkemuka baik lokal ataupun internasional. Asiknya lagi, di saat yang lain sibuk menghitung ongkos kirim ZALORA menawarkan gratis ongkos kirim ke seluruh Indonesia.

In English :

Some friends - who are not a fashion blogger - asked me, does the fashion bloggers wear unique clothes on their daily activities? Hmm.. to be honest I'm confused how should I answer this question. Fashion bloggers in Indonesia have a diversity with their own style and uniqueness, which are stunning in my eyes. I, myself, prefer something simple and casual with preppy or quirky touch so makes my style not too usual. So if you asked me, how will I dress up when I'm going to office, I said it's the same as I go on Saturday. The difference is just I rarely mixed pattern with pattern. I often wear basic or less pattern clothes. Example, plaid with jeans.

And for the office worker who love to look incredibly fine, I've got this wonderful shop directory. ZALORA. This online store is one of the biggest online fashion shopping centre in Indonesia which could answer male and female fashion needs, with various brands- local and international. The more interesting thing is, when the others are busy calculating the shipping fee, you've got FREE shipping cost at ZALORA.






Recently I found this men plaids shirt at ZALORA. Walau harganya nggak bikin kantong bolong, kualitas bahannya nggak meragukan. So, let's stop by at ZALORA Indonesia, where looking your best is just a few clicks away.. And don't forget to enter this voucher code ZBAP13M to get 15% discount

In English :
Recently I found this men plaids shirt at ZALORA. Though the price is affordable, the quality is adorable. So, let's stop by at ZALORA Indonesia ( http://www.zalora.co.id ), where looking your best is just a few clicks away.. And don't forget to enter this voucher code ZBAP13M to get 15% discount






27 Comments

  1. cute!:)

    www.cherrydaze.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hello gorgeous♥

    You look fab! I love this look :)))))
    I envy you the sun!
    btw, I'm holding a giveaway where you can get a dress woth $200! It would mean a lot to me If you take a minute of your time and join:) click here

    Yours♥
    Patrycja
    holdmelikeapillow.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. i love this "daily" outfit, so casual but stylish too!
    I love your cut out boots!
    I follow you on GFC #579, hope you would follow back

    www.blackstarstyle.com

    ReplyDelete
  4. Hi dear!! Thank you so much for your coment :)
    I adore your style, is so trendy!!
    Come and see my new post "Get lucky" at
    http://peaceinmyshoes.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  5. YOUR SHOESSSS!!!
    gotta have them!
    and btw, your pictures really give justice to your outfits!!
    two thumbs up!

    have a happy weekend,
    love always
    Ena

    ReplyDelete
  6. first, i really get into your head blog. cute, pretty and clean!
    second, you look smart in fashion. love what you wear :)

    think to start following your blog, and feel free to visit mine!
    thanks xx

    http://ienaabsharina.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. setuju. bahkan setiap blogger menggunakan blogging untuk tujuan yang berbeda-beda kan, ada yang memang mau mengabadikan daily outfitsnya, ada yang untuk berkreasi. mungkin ngga semua blogger berpakaian 'aneh' sehari-harinya tapi satu yang pasti berlaku sama untuk semua blogger adalah lewat blog we make personal art.

    btw, i love your denim jacket. :)

    ReplyDelete
  8. love your looks! Yes I agree with you, as you explained yourself in preppy, quirky, casual, me myself can totally relate to that. I think you are the pretty quirky and preppy at the same time! <3


    eji/reji

    ReplyDelete
  9. The cut of this jacket is really unique! I'm liking it a lot.

    -- Alex at Brainy Girls Beauty

    ReplyDelete
  10. haha agreeeeee with you! anyway, love the shoes/boots! :)

    ReplyDelete
  11. Haha :D nggak selalu pakai pakaian unik gitu sih tiap hari. Tapi kadang kalo mood aku lagi gloomy banget, aku pake outfit yang nabrak banget ke kampus. Sampe diliatin orang-orang :'D mungkin mereka pikir aku weird. It's okay lah cuek aja

    take care,
    Rizuna from 100% Nerd

    ReplyDelete
  12. Amazing look!
    Effortlesslady.blogspot.ca

    ReplyDelete
  13. adududuh mimisan liatnya. tambah cantiksss! yeep agree with your statement about fashblog sisssss! mereka punya keunikan sendiri2. yuk cepet tanggal 1 dahh, imah anennzz

    ReplyDelete
  14. Nice plaid shirt! And I love your shoes :)

    Join my Mini Giveaway, win lots of cute and pretty fashion stuff. Open worldwide till January 27th. Click here.
    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | INSTAGRAM

    ReplyDelete
  15. i looove your style!:) anw! i already followed you. hope you will follback and maybe we can be friend?


    xx
    http://raynamarchyiane.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. well, agreed with all fashion blogger have their own uniqe style and to be honest nggak selalu kok pake yg unik kadang juga mals yg ribet jadinya pake biasa aja deh :)

    just following your nice blog, mind to following me back? :)

    http://ekaneechan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Love the plaid shirt :) and you're the only Indonesian blog who write bilingual which is amazing :D

    www.punkheartspink.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. suka bgd sama outwear nya, susah cari outwear putih :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  19. Ur plaid pattern and ur shoes are stunning :D

    ReplyDelete
  20. yay zalora! :) you look great :)

    ReplyDelete
  21. Nice look.
    I´m following. kisses.

    ReplyDelete
  22. I love the boots *.*

    Would you like us to follow each other ?
    if yes, just follow me and i will follow you back :]
    Zblackrose Blog

    ReplyDelete